top of page
Dike v't Kleine Weltje - SOLGT

Stb. nr. 528009101173356

Stg. 99 cm.

Pibe. 14 cm.

Kåringsgrad. Kåret i 2.Kl. A med 40 p. 

Afkom. 

1 afkom i NL. 

Vi så Dike i kataloget for Shetlandspony Select Sale Holland i Oktober måned. Hendes smukke ydre og spændende afstamning, gjorde at vi måtte tage turen til Holland for at se hende. Dike blev købt og importeret til Danmark i slutningen af Oktober. 

Helt fremmed var hun dog ikke for os, idet moderlinjen via O'Regen v.d. Kleine Tip går tilbage til Sweetheart of Marswood og med Nelantines v.d. Groote Woerd som morfar. 

Sweetheart ligger også til grund for moderlinjen på vores anden hoppe Corlinda v.d. Hartoghoeve, og hun har Nelantines som far. 

Vi glæder os over at det blev muligt for os, at inddrage denne for os, spændende hoppe i avlen.

 

Dike v. t' Kleine Weitje er datter af Anne v. t' Kleine Weitje som har 1. præmie i Holland.
Hun er ud efter Tooske v. t' Kleine Weitje som bl.a. har bemærket sig som hingstemor til Boet v. t' Kleine Weitje som blev bedste 4 årige nygodkendte hingst. Han befinder sig i dag i Sverige på Stutteri Jaborüder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boet v. t' Kleine Weitje, Bedste 4 årige godkendte hingst ved den Hollandske kåring.
Foto: Martin Kramp


Tooske's far er den smukke O'Regen v.d. Kleine Tip, som i dag ejes af Dalsgård Stutteri i Sverige. Han er ud efter Gelder v. Zuylichem som er avlet på Sweetheart of Marswood, som også går igen på moderlinjen på vores anden hoppe Corlinda v.d. Hartoghoeve.

 

O'Regen v.d. Kleine Tip

 

O'Regen er bl.a. far til 4 godkendte sønner. Her kan nævnes Vioxx v. St. Polderzicht, Valentijn v. t. Kleine Weitje, Waldo van stal Aschberg og Wesley van Stal Aschberg .

 

 

Valentiijn v. t' Kleine Weitje


Moderlinjen går tilbage til den berømte 1. præmiehoppe Paula v. Bankras. Foruden hendes 1. præmie har hun endvidere titlen som Kroon Preferent, grundet hendes høje kvalitet af afkom. Af velkendte afkom efter Paula kan bl.a. nævnes den meget smukke hingst Elegant v.d. Schaapshoeve.

 

Elegant v.d. Schaapshoeve - Godkendt søn efter Paula v. Bankras

 

Paula er endvidere meget interessant idet hun er avlet på de helt gamle hæderkronede blodlinjer. Hun indeholder ikke mindre end 4 linjer fra Stutteri Transy, ( B-R-S-J linjen) foruden Harviestoun, Netherley og Lockinge stud. 


Morfar er Nelantines v.d. Groote Woerd, som vidst ikke kræver nærmere præsentation. Han er desuden også far til Corlinda v.d. Hartoghoeve

 

Den smukke Nelantines v.d. Groote Woerd

 

Far til Dike er Zenture v.d. Geldersoord, 1 præmie. Han har bl.a. avlet den meget smukke hoppe Delicious van Stal Polderxicht, som næsten er helsøster til Dike, da de har samme far, og begge med Nelantines som morfar. Endvidere går moderlinjen på Delicious også her, tilbage til Sweetheart of Marswood via Gelder v. Zuylichem. 

 

 

Zenture v.d. Geldersoord. Zenture er ud af Helmut som går tilbage til Balade v.d. Römer
Foto: Martin Kramp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den smukke datter, Delicious v. Stal Polderxicht efter Zenture v.d. Geldersoord
Foto: Martin Kramp

 

Resultater

Hoppekåring 2016 - Kåret som Nr. 2 af 8 m. 8-8-8-8-8 = 40 p.

Udtryksfuld hoppe af god type, med et kønt hoved og et godt øje. Velproportioneret med god længde på halsen. God kropsdybde. Lemmerne er passende føre, dog lidt udtået højre for. Bevægelsen i skridt og trav et aktiv og lige. 

1. Præmie i NL. 

bottom of page