top of page
Avéla of Shetlane

Stb. nr. 528009071137605

Stg. 100 cm.

Pibe. 

Kåringsgrad. Flere x 1. præmier i NL

Afkom. 

3 stk. 

Endelig blev det en realitet at vi blev de nye ejere af Avéla of Shetlane. Vi føler os meget heldige over at have fået mulighed for at købe denne fantastiske hoppe. Hun er købt hos Fam. Hilhorst som ejer Stal de Belchuur i NL, og kom til DK i November 2016 . 

Egentligt var det slet ikke Avéla som vi var på udkig efter, men i stedet for en unghoppe hos Stal de Belscuur ved navn Helena v.d. Belscuur ( Zulani of Shetlane/Up to Date of Shetlane. ) 
Denne hoppe var dog på ingen måde tilsalg, men efter lang tids overtalelse lykkedes det os at overtale Fam. Hilhorst til at købe Avéla of Shetlane. 

Begge disse hopper er ud efter Baroness v.d. Veldzicht som I vores øjne er en meget imponerende og tiltalende hoppelinje. Og det var af denne grund at vi købte Avéla. At hun så tilmed har Baroness som mormor, er jo kun et yderligere plus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grace Jones of Shetlane er mor til Avela. Hun har et utal af føl og ungdyrpræmier i NL, samt ikke mindre end 7x 1 Præmie. Hun er siden hen blev hædret til Kroon Preferent, hvilket hun tildeles grundet egne og afkoms resultater. 

Grace Jones er mor til ikke mindre end 5 stk. 1. præmie. 

Og som om det ikke skulle være nok, så bliver det kun endnu mere interessant hvis man går endnu et skridt tilbage. Her støder man ind i den meget berømte Baroness v.d .Veldzicht, som i øvrigt går for at være en af de smukkeste hopper der nogensinde er set i Holland, og ligger til grund for en stor del af Shetlane ponyerne. 

En I vores øjne meget unik hoppelinje. Sjældent mener vi at have set en hoppelinje, som gennem mange generationer har avlet så konstant og stabil. 

 

 

 

 

 

 

 

Den velkendte og berømte Baroness v.d. Veldzicht.

 

Af danskejede dyr ud af denne linje kan nævnes : Wild Monroe og Shetlane, og den meget avlsstærke Liggle of Shetlane. 

Baroness har ikke mindre end 6x1. Præmie i NL. Hun er tildelt flere championat titler og endvidere Kroon Preferent, så hun har virkelig vist sit værd som udstillingshoppe og avlshoppe. 

Baroness var ifølge ejeren af Shetlane, ultimativt hans bedste hoppe. 

Avela er desuden datter af Boss v.d. Brouwerij som har bemærket sig som far til et stort antal virkelig gode avls- og showponyer. Boss er ud efter Pauline of Marswood, som har fungeret som stamhoppe for Stutteri Brouwerij. At Avéla er så tæt beslægtet med P-linjen fra Marswood gør hende bestemt ikke mindre interessant. 

Til trods for Avélas endnu, unge alder har hun allerede gjort sig fint bemærket i avlsboksen. 

 

Hun er bl.a. mor til Faiza of Shetlane, som har føl og 1 års præmie. Som 1 års blev hun yderligere young champion i Marieenheim. 

Avéla har også en meget smuk datter her i DK. Hun hedder Dewayne og Shetlane og er ejet af Steffen og Serina Juhl. Af resultater på hende kan nævnes at hun til Oktobershow 2016 blev tildelt titlen som bedste Senior Goldhoppe på tværs af racer. 

Vi har også været så heldige at se hendes føl fra i år. Et meget smukt hoppeføl efter Up to date of Shetlane. 

 

 

 

 

 

Hoppeføl, årgang 2016 hos Stal de Belscuur. (ue. Avela of Shetlane/Up to date of Shetlane )

press to zoom

Faiza of Shetlane

press to zoom

Dewayne of Shetlane. Ejet og billede lånt af Steffen og Serina Juhl. (ue. Zulani of Shetlane/Up to Date of Shetlane.)

press to zoom
bottom of page